Сервісний центр "Рем-Холд"

Рем-Холд - фото
вулиця Головна, 200
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сервісний центр «Rem-Hol» спеціалізується на якісному та надійному ремонті різних моделей холодильників. Наші майстри мають значний професійний досвід роботи, вміють швидко провести діагностику та усунути виявлені несправності. Наше підприємство надає послуги населенню вже понад 40 років, впроваджуючи сучасні технології ремонту та обслуговування холодильників.

Ми розуміємо, наскільки важливим є вчасний ремонт холодильника, тому працюємо максимально швидко, щоб повернути вашого «домашнього помічника» в стрій.

Якщо ви виявили проблему в роботі холодильника, не варто відкладати ремонт — зателефонуйте нам і ми домовимося про візит майстра у зручний для вас час. Як правило, багато видів несправностей можемо усунути безпосередньо на місці.

Надаємо гарантії проведених робіт. Усуваємо як типові несправності, так і складні несправності. Якщо ви доручите ремонт нашому підприємству, то виклик фахівця та діагностика будуть безкоштовними.

Звертайтеся, ми володіємо необхідними навичками та інструментами, щоб вирішити різні проблеми що стосуються вашого холодильника.

Отож, чому ми? Наші переваги:

  • Кваліфіковані працівники;
  • Оперативність роботи;
  • Відмінний сервіс.;
  • Доступні ціни;
  • Надаємо гарантію.

Відгуки